Posebni splošni pogoji družbe Inter-es d.o.o. za uporabo portala e-učenje upravljavec-prevozov.si

Z oddajo naročila za dostop do portala e-učenje na spletni strani upravljavec-prevozov.si se strinjate s temi Posebnimi splošnimi pogoji poslovanja družbe Inter-es d.o.o.:

  1. Posebni splošni pogoji dopolnjujejo Splošne pogoje, ki so objavljeni na spletni strani upravljavec-prevozov.si. Prosimo vas, da si skrbno preberete splošne pogoje, preden se odločite za oddajo naročila dostopa do portala e-učenje.
  2. Uporabnik lahko odda Naročilo za uporabo portala e-učenje preko spletne strani upravljavec-prevozov.si, preko e-pošte ali telefona. Po oddaji naročila prejme na svoj e-naslov predračun.
  3. Uporabnik po plačilu predračuna prejme na svoj e-naslov dostopne podatke za časovno omejen dostop do portala e-učenje skupaj z računom. Časovno omejen dostop velja od dneva izdaje računa.
  4. Dostop do portala e-učenje je omejen na dve napravi in eno hkratno uporabo. V kolikor Uporabnik ne upošteva omejitve uporabe, mu lahko Organizator prepreči nadaljno uporabo dostopa brez obvestila ali vračila stroškov dostopa.
  5. Uporabnik lahko v 180 dneh od poteka veljavnosti dostopa do portala e-učenje podaljša dostop po ugodnejši ceni za 30 ali 60 dni. Po preteku 180 dni mora Uporabnik za ponovni dostop poravnati celotno ceno dostopa.
  6. Ti pogoji se lahko spremenijo. Nova različica bo dostopna v okviru Splošnih pogojev poslovanja na naslovu:
    https://upravljavec-prevozov.si/splosni-pogoji-poslovanja